Dagens citat

Att vara kvinna är en fasligt svår uppgift eftersom att det i huvudsak handlar om att handskas med män
Joseph Conrad

Det roligaste med detta citat är att det är en man som sagt det, jag undrar vad han gjorde på aftonen..hmm?

gnäll

Jag har en häst, detta ger i sin tur att man måste placera hästen någonstans under alla timmar som man inte orkar vara hos fanskapet (visst för att hon gullig och rar men nog satan finns det tillfällen då men hellre skulle vilja omvandla henne till en prinskorv..) Lämpligast är att hyra en stallplats och det är det vi gör.
Vi står i ett stoooooort stall vilket ger många människor, inget fel med det om det inte vore för dessa 50+are som med näsan i vädret utnämner sig själva till stallpoliser och tänker fullfölja denna plikt till samhället med största ambition!

Idag var en sådan dam på hugget igen och hon använde sitt allra trognaste vapen, WHITEBOARD-PENNAN!
När hon var färdig kunde man läsa följande på tavlan:

Alla ni som vilkas hästar äter hö läs detta (och här hade hon så stiligt ritat en pil mot det faktiska meddelandet)
HUR otroligt svårt kan det möjligen vara??? jag förstår inte att ni inte klarar av något så förbannat simpelt som att dra ur balsnörena efter att ni öppnat en ny höbal!

Jag hade god lust att skriva ngt i stil med JA USCH va det är svårt, kan du vänligen visa mig hur man gör? min tonårshjärna är inte lika utvecklad, gränsfall förruttnad som dina års erfarenhet har gjort att din höbalshjärna är.

Men man kan ju självklart inte klaga på dessa damer, snart i pensionsålder har de vällan gjort sig rätt till att gnälla lite, när jag blir så gammal ska jag också gnälla på småsaker enbart för att jag får, jag ska bli den gnälligaste gnatkärringen i hela stallet och jag kommer att sluka whiteboard-pennor, vänta ni bara

sms-konversation m min lilla nusse

Vår konversation började med att jag såg ett program på dumburken om en kvinna som mördat sin man genom att förgifta honom m tallium, en lång och plågsamdöd.. men vaddå? ska man göra det så kan man ju lika gärna göra det ordentligt..hehe..

men iaf jag skriver
GAH! du oxå vara evuuuuuuuuuuuuul! I kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill you

Nusse svarar
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

Jag skriver
snyft, men jah viiiiiiiiiiiiiiill

Nusse
Men jag vill inte dö :-(

Jag
Vem har sagt att du ska du? jag vill ju bara mörda dig :O oh snap..

så trevlig kan man vara mot sin pojkvän, bara så att du vet


det absolut fulast, och kanske vanligaste, hejfrasen

Hej på er mina sötnosar eller Godmorgon mina sötnosar eller kanske Hej på er mina söta läsare.
Du känner igen dem, de där äckligt sockersöta fraserna som får dig spyfärdig, inte nog med att den saten som skrivit inlägget är så jäkla självgod att han/hon  anser sig kunna kalla hela världen söt men också just det där att..
hur vet ni att det bara är söta små ungdomar som sitter och läser er blogg? Det kanske är en äcklig, slemmig gammal dreglandes gubbe som sitter och rårunkar när han läser din söta lilla blogg ser en bild på söta lilla dig, blää I tell you, BLÄÄÄ!
Inte för att jag egentligen bryr mig så mycket om den runkandes gubben, låt honom hålla på. Han har nog inget bättre för sig iaf, men just dessa förbenade fraser! HUR tänker man egentligen?? Om jag kallar alla andra för söta så kanske jag också blir söt eller vad? jag fattar inte...

men för att avsluta lite fint:
Puss och kram på alla underbara, nussefina älskbara läsare<3333


Gårdagens smartaste kommentar

För en gång skull så sitter hela familjen samlad (i vanliga fall så är jag i stallet eller hos min pojkvän, min bror på hockey eller gör vad han nu gör, pappa jobbar och mamma är i stallet eller ngnannanstan, bara gud vet var) och ser på tv, på discovery går ett intressant program om valar.

Bild:Graywhale MMC.jpg

Vi sitter alla fascinerade när de berättar
"En fullvuxen gråval kan väga uppemot 36ton"

Jag säger då (i ngt patetiskt slags försök att vara rolig)
OJ! Jag undrar hur man kan väga en sådan stor val? det kanske kom en våg

Höhöhö Louisehumorn slår till igen, konstigt nog så var det ingen som skrattade, min bror gav mig bara en sån där jaghoppasattdetaldrigskullefalladiginattsäganågotsåidiotisktnågonsinigen-blick.

fast lite kul var det ju, det kanske kom en vågXD ok...det va inge kul alls..nu ska jag nog gå och dra ngt gammalt över mig...

jag har Mysofobi

JO! det har jag faktiskt! och nu kanske du funderar vaddå mys-o-fobi?? är hon rädd för att kela? vilket psykoffer....

Jag säger bara en sak HAHA ÄÄÄGD! otydliga ord is the SHIT! för visst är de roliga, de där orden som verkar betyda en sak men egentligen står för ngt helt annat. börjar du bli irreterad nu? men jaha, om jag nu är så korkad att jag inte vet vad ngt så korkat som mysofobi betyder kan du väl vara så vänlig att berätta vad det är, psyco....

hihi, eftersom att jag är så genomgod (tror du ja, jag har mine evuuul plan att bli the king of the world some day, och ja du läste rätt king not QUEEN.. mwuhahahaha) så kan jag ju berätta vad mysofobi betyder...det är fobi mot..dam dam dam SMUTS!

det är alltid lika roligt med otydliga ord^^

Inte för jag gillar att laga mat men vissa recept är roligare än andra^^

 

Lättlagad och trevlig fruktkaka


1 dl socker

4 ägg

2 dl torkad frukt

1 tsk salt

1 dl farinsocker

4 msk citronsaft

1 dl nötter

2 liter whisky


Ta fram en mellanstor skål. Kolla whiskyn genom att smaka. Häll whisky i ett decilitermått och drick. Upprepa.


Sätt på elvispen.


Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén. Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen. Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.


Schtäng av elvispen.


Knäck två hönor och schläng i schkålen, vrid loss den med en muschkrejsel. Scmaka sen om whiskyn fortfarande är god. Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt. De é inte schå noga.


Kolla whiskyn.


Schila citronsaften, lägg till en mat.....sched.... och schå socker, eller nåt, va fan.


Schmörj ugnen.


Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga elvischpen. Schläng ut schkålen genom fönschtret, och..... schå kolla schen whiskyn.


Gå och lägg dej... Vem fan schänner för å äta en jävla fruktkaka i alla fall ?


katter är så söta så

d36
Kort och gott så är det inte varulvar och vampyrer man ska vara rädd för att möta en mörk natt... träffa den här och det enda som finns kvar av dig är blodspåret på marken... MJHAHAHAHAHAU


Dagens citat

Det är roligare att prata med någon som inte använder så långa och invecklade ord utan korta och lättförståeliga ord som "vad sägs om lunch?"
Nalle Phu

En förbannat smart nallebjörn det där<3


Beroende av 3 dörrar ner

Jag kom precis hem till gullungen, vi har varit på Three Doors Downs konsert på Fryshuset. Å du j**********vlar va underbart det var, jag kommer att ha en äcklig träningsverk i vaderna och rösten kommer nog ha sätt bättre dagar än i morgon, men det va vart det, OJ va det va värt det!!

Just nu har jag bara en sak i skallen, när är nästa konsert?? Slipknot nästa vecka, kan man få biljetter? gaaaahhh! En kaffe på det här och jag kommer inte kunna sova på en vecka! kort och gott så är ett beroende på antågande, det ser jag det.
Man kan nu fråga sig följande: Är det värt det, att bli fattig för att få stå och hoppa i två timmar (vilket först sker efter att ha väntat i 45 olidligt långa minuter på att de ska "soundchecka"), dricka blaskig öl och råka impulsköpa en tröja eller två(och en affisch, ett nyckelband, en....)?
svar: http://www.youtube.com/watch?v=EzToMx9ByBI = Lyssna på det här(ifrån en tidigare spelning) och du förstår. Det är värt det, å du satan va det är värt det!


Dagens citat


De flesta män mognar aldrig. De blir bara längre.
Leo Rosten

mkt väl talat^^

Sagan om en galen babian

dvs mig..MWUHAHAHAHA

Visst är vi alla lite schitzofrena, vi har många personligheter och jag tänkte berätta om ngra av mina.

Sagan börjar med Babian Louise, hon är galen, älskar att stå på huvudet, dricka sig redlöst full och skrika på allt och alla om domedagen, dvs dagen då kaffe förbjuds vilket hon nämligen är snuskigt beroende av.
Näst på tur står LillaLillaLouise. Hon är den blygaste du ngnsin kan tänka dig. Den där lilla flickan som har en helt otrolig förmåga att bara försvinna in i väggen, hon syns inte. Hon är varken ensam eller olycklig, bara tyst, ack så tyst.
För att kompensera LillaLouise så finns även LouiseTheLeader, hon har alltid en åsikt, hon är domenat men rättvis. Har hon bestämt sig för ngt så ser hon till att utföra sitt åtagande på bästa sätt, som sossarna säger: alla ska med
NerdLouise är en naturnusse av värsta sorten, med min T9 miniräknare kommer jag en dag ta över världen. Lasersvärd och dunderhonung är humbug, T9=POOOOWER! Lycka är matte och det är bara glasögonen som fattas.
JagVillOcksåHaEnFjällräveniSmygLouise det hon som faktisk vill blondera håret, gilar pop och tycker att knalrosa nagglar visst kan vara snygt. Upptäck henne på dålig stavning och användandet av ord såsom daa, liksom, oh my gosh!
EmoLouise
lyssnar på metal, älskar att vara arg och vill sminka sig helt svart runt ögonen..det vore najs.
KompisMedAllaLouise Upptäcks bäst på ett huvud som ligger på sned, ett vänligt leende, ögon som glittrar och hon för sig med väl valda ord som: aha, mm, jaha! Va roligt Men obs! Hon är den elakaste av dem alla, hon bryr sig inte ett skit om vad du säger, antagligen så kommer hon inte ens ihåg vad du sa för 2sek sedan...en arrogant sate kort och gott...

Jag kan fortsätta i all evighet, för visst har vi alla ett oändligt antal personligheter, de kommer fram beroende på situation och humör.. Ack så falska vi är trots allt

pnuss

Dagens komiker i all ära men Tage Danielsson är ju trots allt Tage Danielsson

Titta på dessa två klipp och du förstår vad jag menar, lite sega kanske, men nog kunde han konsterna retorik och komik allt!

http://www.youtube.com/watch?v=FjuhW-4tyEI


http://www.youtube.com/watch?v=UO2dh0gibH8

xD


dagens citat

Det är ingen idé att lägga sig tidigt. Det är i alla fall på morgonen det är skönast i sängen

Gunilla Dahlgren

smart fruntimmer det där...svensk aforistiker...vad nu det innebärxD


mediafenomen

Idag upptäckte jag ett märkligt mediafenomen (ett sådant där irriterande fenomen som man liksom alltid vetat om men som man valt att helt enklt skita i..kort och gott...).
Det har att göra med hur olika tidningar disponerar sin nyheter, historien börjar på busshållsplatsen....

Det är kallt, jag har på mig en stor, tjock vinterjacka som egentligen ägs av min pojkvän (är detta relevant för historien? absolut inte, men iaf..) och när bussen kommer masar man sig på och slår sig ner på första bästa plats. Det är nu som jag ser vad som kommer att resultera till detta inlägg! Brevid mig sitter en dam och läser metro, på dess framsida ser man en stor bild på Obama och McCain. Det valet av "framsidenyhet" är ju ganska lätt att första, presidentvalet i USA är ju väldigt aktuellt trots allt!.
Några säten frammåt  sitter en annan dam och läser expressen, framsidan pryds av "Erik,3, blev DÖDAD, läkaren överdoserade".. nu kommer vi till dilemmat är den treårigapojken (iofs ett sorgligt fall) eller presidentvalet i usa(vilket kan komma att påverka hela världens ekonomi) viktigast och mest värd en första sida??
Ska vi hålla oss inom den enskilde inrikeska nyheten eller den internationnella som kommer att påverka en hel nation? Musen eller elefantflocken?? personligen håller jag hellre koll på var elefanterna är påväg, det känns värre at bli mosad av en sån än av en liten, liten mus..

hare nuttigt

RSS 2.0