lite galen..?

Är vi alla inte lite galna? jo, du har säkert också gjort konstiga saker som rullat kullerbytta över en säng för att till ditt förtret inse att sängen inte va så lång som du trodde, eller hållt i ett glas med vatten när ngn lurig person frågar vad klockan är...

Visst är sådant jobbigt, men än jobbigare är när man aldrig lär sig något som man gjort 100gånger(och misslyckats med lika många gånger). Det sägs ju att erfarenhet byggs upp av misstag, kort och gott så är jag alltså helt oerfaren när det gäller betalkort. Dessa förbannade automater som man ska dra kortet i!? Ska korten va uppochner, bakofram, dras åt höger eller vänster, jag förstår inte! och igår blev jag totalt utskrattad av en snubbe på pressbyrån och min pojkvän när detta problem uppenbarade sig, damn you evul machine! 


(detta är vad du bl.a. får som sökresultat om du söker på "evil machine på google^^)


Åter igen Dagens citat

Teachers diet is working

Så skrev Bart Simpson på griffeltavlan i inledningen till det senaste Simpson avsnittet. Tyvärr var det nog enda gången som man aktiskt garvade under avsnittet, The Simpson torde icke längre vara vad det en gång var.. Family guy ftw naow!


Körkort, here I come

Det där med körkort, pga nya regler måste man gå en s.k. handledarkurs = fasansfullt jobbigt! Men idag tog jag mod till mig och gick in genom portarna (en svängdörr med glasrutor och exitskylt på, för att beskriva den närmare) till körskolan. Jag traskar upp för trapporna och in genom korridoren då jag plötsligt ser vad jag då tror är en björn på golvet. "Oh herrajessenes" tänker jag "jag har hittat Björnes kriminella låtsadsbror !"(ok..det va ett riktigt lamt skämt, jag erkänner), men det visad sig vara den största och lurvigaste hunden jag någonsin sett(jag är ingen hundmänniska, men om man skaffar hund ngn gång så ska det ju helt klart vara en sådan. tänk er själva, man lär den "buss på!" och så blir resultatet detsamma som detta, totalmosad, fast värre mwuhahahaha!)
                    
Vidare i historien, jag kommer in i receptionen och där står en kvinna som har ett stort (läs "helt jävla enormt stort") hår och pratar för sig själv.
Jag "ehm..ursäkta men jag" här avbryter kvinnan mig genom att vifta lite med handen, jag fortsätter "jo jag" nu blänger hon arg på mig. osäkert fortsätter jag "undrar bara om en.." "shhhh!" väser hon "jag pratar i telefon ser du väl??" Hon vänder sig om, glor ut genom fönstret och fortsätter med vad som ser ut att vara ngn form av shizofreni.
Med svansen mellan benen går jag ut till den lurviga hunden och väntar istället. Där ute kommer jag fram till att trådlösa headset borde förses med en liten flagga som varnar oss stackars satar som inte har stålmannens superblick och kan se genom ett virrvarr av hår (alt så snaggar vi samtliga offentliga personer, skulle ochså funka hmm..)

Dagens citat

Eftersom att jag tycker att sånt är ruggigt kul så tänkte jag börja med dagens citat(kommer väl resultera i månadens citat så småningom om jag känner mig själv rätt)

Apor och gorillor kan också prata men väljer att hålla tyst för att undvika att någon sätter dem i arbete
Rene Descartes

--> människor misslyckade, Aporornas planet=den nya bibeln


att träna..

..är jag förbannat dålig på. Det visade sig idag, vi skulle springa 2700m på gympan..hehe..
I korthet så gick det såhär:
Startskott: å du jävlar vad jag springer!
500m avklarat: nämen det här känns ju bra, jag ligger ju nästan först.
1000m: men vad i?? hur kom alla dom förbi mig? jaja, det här går ju bra ju, Marathon nästa!
1500m: tralala, jag kommer att spy snart, vilken sekund som helst nu, jag känner inte mina tår.. nu jävlar spyr jag snart! JÄÄÄÄVLA TÅÅÅÅR!!
2000m: ett steg till...bara ett steg till, jag kommer att dö innan jag klarat av det här förbannade steget!
2700m MÅÅLGÅNG!!!: Bra Luise, 11.38, tyvärr så var gränsen för MVG 11.30, taskigt läge...
Kontentan av detta: 8sek är lång tid..uppebarligen..

Själv kände jag mig ungefär såhär
Men men, kunde ha vart värre, EN HEL SEKUND VÄRRE, phuu, thank god that didn't happend!


oh happy day oooh..

Alla minns vi väl med fasa skolfotodagen, den dag då man skulle förevigas på en bild, ihopklämd med alla sina stackars klasskamrater på en yta mindre än min säng. Du står där, överstylad och undrar varför i helvete du var tvungen att ta just DEN där tröjan just IDAG?
Du kämpar för att se sådär snyggt seriös ut men så ska den där nedrans fotografen dra något helt värdelöst skämt och när du väl inser ditt misstag i att skratta är det redan försent..ångest...
Veckorna går och tillslut dämper skolkatalogen ner i brevlådan och så var det dags att ta sig en titt på resultatet...

Käre fotograf, jag tillägnar dig denna bild...


En klassiker till herrskapet

Snoppen till kondomen:
- Cover me, i am going in!


Nämen varför inte^^

Kanske är dags att försöka sig på att bli lite seriös med denna blogg, har ju inget bättre för mig just nu så att vara en seriös bloggerska i 10min skadar ju inte(hoppas jag, fast man kanske får cancer, av strålningen, man får ju cancer av allt nu för tiden).
Jag läste på Isabella löwngrips blogg (nog är hon blond alltid) att man ska nischa sin blogg för att bli framgångsrik, så det kan man ju satsa på. Vad sägs om att jag enbart skriver om sådant som intresseras mig, HA! vilken genial snilleblixt av mig, jag har mina ljusa stunder.. Egotripp, jag måste nog gå och gulla lite med min gullunge till pojkvän nu
Pöss

MEN VAAD ??!!

DET HÄR ÄR JU ABSURT!! JAG HAR NÅGRA LÄSARE! är ni dumma eller?


Det där med att blogga....

....kan vi ju snabbt konstatera att det inte var min grej, så kan det gå.
Men jag kan ju uppdatera det hela med att denna värld ej längre förunnas närvarandet av min älskade katt, hon dog i augusti, den 18de..usch..jag klarar inte av katter längre, det är lite konstigt. Den sanna djurvännen jag en gång var (jag räddade till och med FLUGOR! den du...) har nu utvecklats till att tycka att katter luktar konstigt...så kan det gå (när inte haspen är på^^)


RSS 2.0