Körkort, here I come

Det där med körkort, pga nya regler måste man gå en s.k. handledarkurs = fasansfullt jobbigt! Men idag tog jag mod till mig och gick in genom portarna (en svängdörr med glasrutor och exitskylt på, för att beskriva den närmare) till körskolan. Jag traskar upp för trapporna och in genom korridoren då jag plötsligt ser vad jag då tror är en björn på golvet. "Oh herrajessenes" tänker jag "jag har hittat Björnes kriminella låtsadsbror !"(ok..det va ett riktigt lamt skämt, jag erkänner), men det visad sig vara den största och lurvigaste hunden jag någonsin sett(jag är ingen hundmänniska, men om man skaffar hund ngn gång så ska det ju helt klart vara en sådan. tänk er själva, man lär den "buss på!" och så blir resultatet detsamma som detta, totalmosad, fast värre mwuhahahaha!)
                    
Vidare i historien, jag kommer in i receptionen och där står en kvinna som har ett stort (läs "helt jävla enormt stort") hår och pratar för sig själv.
Jag "ehm..ursäkta men jag" här avbryter kvinnan mig genom att vifta lite med handen, jag fortsätter "jo jag" nu blänger hon arg på mig. osäkert fortsätter jag "undrar bara om en.." "shhhh!" väser hon "jag pratar i telefon ser du väl??" Hon vänder sig om, glor ut genom fönstret och fortsätter med vad som ser ut att vara ngn form av shizofreni.
Med svansen mellan benen går jag ut till den lurviga hunden och väntar istället. Där ute kommer jag fram till att trådlösa headset borde förses med en liten flagga som varnar oss stackars satar som inte har stålmannens superblick och kan se genom ett virrvarr av hår (alt så snaggar vi samtliga offentliga personer, skulle ochså funka hmm..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0